Sezon

Cartofi taranesti

Fierbem cartofii, ii curatam de coaja si ii zdrobim (sau ii dam pe razatoare). Calim 1-2 cepe in ulei si adaugam 2-3 lingurite de boia dulce. Punem ceapa calita peste cartofi, adaugam patrunjelul tocat marunt, sare si piper. Amestecam toate ingredientele, servim,,cartofii taranesti,, ca si garnitura sau pur si simplu.

Cartofi taranesti

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi 1-2 cepe 1 legatura patrunjel verde boia dulce ulei de masline

Mod de preparare

  • Fierbem cartofii, ii curatam de coaja si ii zdrobim (sau ii dam pe razatoare). Calim 1-2 cepe in ulei si adaugam 2-3 lingurite de boia dulce. Punem ceapa calita peste cartofi, adaugam patrunjelul tocat marunt, sare si piper. Amestecam toate ingredientele, servim,,cartofii taranesti,, ca si garnitura sau pur si simplu.

Share