Sezon

Cartofi noi la cuptor

Cartofii se curata,spala si se taie in 4 sau se lasa intregi daca sunt mici.Usturoiul se curata,spala si se taie grosier.Mararul spalat,curatat de codite se taie grosier.In blender se pun usturoiul,mararul,,oregano,sare si piper si uleiul.La tinem in blender pana se maruntesc bine.Cartofii in punem intr-un vas larg sau chiar in tava,turnam peste ei pasta de usturoi si ii amestecam cu mainile.Punem totul in tava,piperam,,punem apa intr-un colt si-i introducem la cuptorul preincalzit la 170 grade pana se rumenesc frumos,cam 20-25 minute.Se servesc cu salata de varza noua sau orice alta salata,dupa preferinta.Pofta buna!

Astazi e zi de trufandale.

Cartofi noi la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi noi o legatura usturoi verde o legatura marar verde 1/2 lingurita oregano 3 linguri ulei de masline sare si piper 100 ml. apa

Mod de preparare

  • Astazi e zi de trufandale.

Share