Aperitive / Garnituri

Cartofi noi cu cascaval si cipsuri de prosciutto

Haideti sa va povestesc cum imi place mie sa fac cartofii noi. Este o reteta rapida, simpla, dar delicioasa.Dupa ce spal cartofii ii tai in 4 sau in 6 si ii pun la fiert. Apoi ii scot si-i usuc pe un prosop de hirtie, timp in care pun pe foc tigaia cu ulei. Ii pun apoi la prajit cit sa prinda o culoare frumoasa, aurie. De aici, imaginatia si pofta fiecaruia intra in actiune, dar mie imi place sa le adaug din belsug cascaval ras. Cum cartofii sint incinsi, cascavalul se topeste si da un gust extraordinar.Pentru diversificare am adaugat cipsuri de prosciutto, uscat citeva minute la cuptor sau in tigaie.

O reteta delicioasa

Cartofi noi cu cascaval si cipsuri de prosciutto

Ingrediente

  • 6 cartofi noi cascaval Delaco 3-4 fisii de prosciutto

Mod de preparare

  • O reteta delicioasa

Share