Aperitive / Garnituri

Cartofi frantuzesti

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se dau prin razatoarea cu gauri mariOuale se fierb, sa fie tari.Se unge un vas cu unt, apoi se pune un strat de cartofi razuiti, apoi 4 oua razuite si ele, branza zdrobita sau razuita,cateva cubulete de unt,sare si piper dupa care se repeta operatiunea ( eu am pus 3 de cartofi si 2 de oua cu branza)Se bat 2 oua crude cu smantana, se toarna deasupra si se pune la cuptor pt 20 minute pana se rumenesc bineSe decoreaza dupa bunul plac al fiecaruiaSectiunea taiata maine ca a e prea cald si nu se poate taiat bine.

super buni si gustosi si usor de preparat

Cartofi frantuzesti

Ingrediente

  • 2 kg cartofi5oo -600 g branza oaie8 oua fierte tari2 oua crudesarepiper400 ml smantanapatrunjel100 g unt

Mod de preparare

  • super buni si gustosi si usor de preparat

Share