Pt salate

Cartofi copti de doua ori (cartofi umpluti cu varza)

Cartofii ii spalam foarte bine si intregi ii punem intr-o tava de copt. Ii dam la cuptor si ii lasam pana cand intra furculita bine in ei. (eu am fentat putin, imi era cuptorul ocupat, i-am fiert). Ii lasam sa se raceasca.Varza o taiem subtire si cat mai mica. Intr-o tigaie punem untul la topit si adaugam varza, o calim in unt pana cand se inmoaie. Fiecare cartof il taiem in jumatate si scobim

Cartofi copti de doua ori (cartofi umpluti cu varza)

Ingrediente

  • -12 cartofi- o jumatate de varza dulce- 100 gr unt- sare- piper

Mod de preparare

  • Cartofii ii spalam foarte bine si intregi ii punem intr-o tava de copt. Ii dam la cuptor si ii lasam pana cand intra furculita bine in ei. (eu am fentat putin, imi era cuptorul ocupat, i-am fiert). Ii lasam sa se raceasca.Varza o taiem subtire si cat mai mica. Intr-o tigaie punem untul la topit si adaugam varza, o calim in unt pana cand se inmoaie. Fiecare cartof il taiem in jumatate si scobim din el cu o lingura. Ceea ce scoatem din cartof punem peste varza calita si vom amesteca cu sare si piper dupa gust.In scobitura pe care am facut-o punem din varza amestecata cu cartofi si nivelam putin. Punem intr-o tava si dam cartofii umpluti la cuptor pana cand se rumenesc deasupra.

Share