Mancaruri de post

Cartofi copti cu tocana de ceapa

Nici nu va puteti inchipui cat de delicioasa poate fi o mancare asa simpla .

Cartofii se coc la cuptor si se curata .

Se curata si se spala legumele .

Ceapa se feliaza pestisori , prazul si ceapa verde rondele ,ardeiul cuburi .

Se calesc  aceste legume in ulei . Sarati .

Se adauga condimentele rosii . Se amesteca si se pune 1/2 pahar apa .

Se fierbe 5 minute.

Tocana de ceapa se serveste cu cartofii copti si mult patru

Cartofi copti cu tocana de ceapa


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 1 kg cartofi albi

  • 150 ml ulei

  • 3 cepe uscate

  • 3 cepe verzi

  • 2 linguri pasta de ardei Kapia

  • 1 buc. praz

  • 1 ardei rosu

  • 1 lingurita Eros Pista [ pasta de ardei iute tocat ]

  • 1 lingurita boia

  • 1 legatura patrunjel verde

  • sare

Mod de preparare

  • Cartofii se coc la cuptor si se curata .

    Se curata si se spala legumele .

    Ceapa se feliaza pestisori , prazul si ceapa verde rondele ,ardeiul cuburi .

    Se calesc  aceste legume in ulei . Sarati .

    Se adauga condimentele rosii . Se amesteca si se pune 1/2 pahar apa .

    Se fierbe 5 minute.

    Tocana de ceapa se serveste cu cartofii copti si mult patrunjel .

Share