Porc

Carne in sos de vin cu mazare

Intr-un vas calim usturoiul impreuna cu carnea, adaugam condimentele, zaharul si vinul. Lasam sa fiarba in vin pana scade si ramane un sos gros.

Calim ceapa, adaugam mazarea si lasam sa fiarba 15 minute, apoi adaugam bulionul, condimentele si mararul tocat marunt.

Carne in sos de vin cu mazare


Portii

2

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 200 g carne de porc

  • 100 ml vin rosu

  • 200 g mazare

  • o ceapa

  • 2 linguri de bulion

  • sare

  • piper

  • busuioc

  • usturoi

  • 1 lingurita de zahar

  • o legatura de marar

Mod de preparare

  • Intr-un vas calim usturoiul impreuna cu carnea, adaugam condimentele, zaharul si vinul. Lasam sa fiarba in vin pana scade si ramane un sos gros.

    Calim ceapa, adaugam mazarea si lasam sa fiarba 15 minute, apoi adaugam bulionul, condimentele si mararul tocat marunt.

Share