Carne si fripturi

Carne cu sos

Carnea spalata,uscata cu prosoape de hartie,taiata cubulete mici,condimentata,o prajim in 3linguri cu ulei;dupa ce s-a aurit,adaugam vinul si lasam sa fiarba 10min dupa care adaugam 1pahar cu apa,usturoiul pisat,rosiile si lasam sa fiarba incet pana ce carnea este fiarta si s-a format un sos;mai condimentam dupa gust apoi servim cu piure de cartofi si salata.Este buna rau de tot dar cred ca stiti si voi.

Nu ma satur niciodata de acest fel de mancare;nu este ceva deosebit,doar sosul face toti banii cum se spune iar carnea de porc poate fi inlocuita si cu pasare.

Carne cu sos

Ingrediente

  • 250g carne de porc fara grasime condimente pentru carne de porc 1capatana de usturoi 1pahar cu vin alb 1ceasca rosii taiate din conserva sare piper cartofi unt lapte pentru piure ulei pentru prajit

Mod de preparare

  • Nu ma satur niciodata de acest fel de mancare;nu este ceva deosebit,doar sosul face toti banii cum se spune iar carnea de porc poate fi inlocuita si cu pasare.

Share