Diverse

Carnati de casa

Se tin matele cateva ore, in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.Carnea tocata se amesteca impreuna cu celelalte condimente si ingrediente, apoi se umplu matele cu carne cu ajutorul masinii de tocat, la care am montat palnia pentru carnati.Se prajesc in uleiul incins, dar trebuie tinut cont sa intepam carnatii (ca sa iasa apa din ei si sa nu plesneasca).Se pot servi alaturi de o

Carnati de casa

Ingrediente

  • aprox 6 kg carne tocata5 capatani de usturoi2-3 pahare apa calda6 lingurite sare (1 lingurita/kg)cimbrupiper negru macinat dupa gustmate.

Mod de preparare

  • Se tin matele cateva ore, in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.Carnea tocata se amesteca impreuna cu celelalte condimente si ingrediente, apoi se umplu matele cu carne cu ajutorul masinii de tocat, la care am montat palnia pentru carnati.Se prajesc in uleiul incins, dar trebuie tinut cont sa intepam carnatii (ca sa iasa apa din ei si sa nu plesneasca).Se pot servi alaturi de o salata de castraveti cu putin marar proaspat tocat marunt.Pofta Buna!Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/01/carnati-de-casa.html

Share