Diverse

Carnati cu piure de dovleac

Se pune dovleacul intr-o tava in cuptor,se fac cateva incizii,se stropeste cu ulei si se lasa 1h;dupa ce s-a racit,se scoate miezul copt,se pune in robot,se mixeaza singur cateva minute apoi se adauga putin ulei,sare si piper.Se serveste pe farfurie piure pus sub orice forma,alaturi de carnati bine rumeniti separat.

Carnati cu piure de dovleac

Ingrediente

  • 3carnati polonezi sau oricare 1kg dovleac3linguri uleisarepiper

Mod de preparare

  • Se pune dovleacul intr-o tava in cuptor,se fac cateva incizii,se stropeste cu ulei si se lasa 1h;dupa ce s-a racit,se scoate miezul copt,se pune in robot,se mixeaza singur cateva minute apoi se adauga putin ulei,sare si piper.Se serveste pe farfurie piure pus sub orice forma,alaturi de carnati bine rumeniti separat.

Share