Peste & Fructe de mare

Capelin prajit cu chiftele de cartofi

Se curata si se spala bine pestisorii, apoi se condimenteaza si se lasa 10mn, dupa care se trece printr-un amestec de faina, sare si boia de ardei dulce. Se prajesc in ulei incins.Se curata cartofii, dupa care se dau pe razatoare. Apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei dulce, se adauga oule, pesmetul si patrunjelul. Se modeleaza in chiftelute mici si se prajesc in ulei incins.

Capelin prajit cu chiftele de cartofi

Ingrediente

  • 500 gr capelin faina pentru prajit 0.5 kg cartofi 10 dkg pesmet 2 ou o legatura patrunjel

Mod de preparare

  • Se curata si se spala bine pestisorii, apoi se condimenteaza si se lasa 10mn, dupa care se trece printr-un amestec de faina, sare si boia de ardei dulce. Se prajesc in ulei incins.Se curata cartofii, dupa care se dau pe razatoare. Apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei dulce, se adauga oule, pesmetul si patrunjelul. Se modeleaza in chiftelute mici si se prajesc in ulei incins.

Share