Aperitive / Garnituri

Cannelloni cu carne tocata

Cannelloni cu carne tocata este o retea de paste consistenta si delicioasa.Preparare sos Bechamel: punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza toata. Adaugam laptele cate un pic si amestecam energic cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Condimentam cu sare si piper si dam deoparte. Adaugam parmezanul sau cascavalul si omogenizam bine. Umplutura de carne:tocam ceapa marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei, pana devine usor sticloasa. Adaugam carnea si lasam pana scade zeama lasata. Intre timp oparim si curatam rosiile. Eu le-am mixat la blender, cine doreste le poate da pe razatoare. Adaugam peste carne rosiile si supa de legume si lasam la foc mic pana scade toata zeama, iar carnea este bine patrunsa. Condimentam cu sare si piper si lasam la racit. Fierbem cannelloni conform instructiunilor de pe pachet, eu le-am fiert cu 1 minut mai putin pentru a le putea umple fara sa se rupa. Umplem cannelloni cu amestecul de carne. Intr-o tava mai inalta punem sos Bechamel (circa 2 polonice), apoi asezam cannelloni cu carne tocata. Punem sucul de rosii deasupra, apoi presaram cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici. Punem deasupra o folie de aluminiu si dam la cuptor circa 20 de minute, apoi indepartam folia si lasam pana se rumeneste cascavalul deasupra.

Cannelloni cu carne tocata este o retea de paste consistenta si delicioasa. Punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam.

Cannelloni cu carne tocata

Ingrediente

  • Sos bechamel:4 linguri unt4 linguri faina1 litru lapte2 linguri parmezan sau cascaval rassare,piper,nucsoaraUmplutura de carne:500 gr rosii1 cutie cannelloni700 gr carne tocata3 cepe200 ml suc de rosii2 linguri ulei1 cana supa de legumesare,piper200 gr cascaval

Mod de preparare

  • Cannelloni cu carne tocata este o retea de paste consistenta si delicioasa. Punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam.

Share