Peste & Fructe de mare

Butterfish cu legume

Se pune pestele intr-o tigaie cu apa (eu am facut reteta mai dietetica). Se lasa sa fiarba la foc mic (cu capac), timp de 30 minute. La sfarsit/ se lasa sa se evapore apa si se adauga ulei cocos si se rumeneste cateva minute, pe ambele parti (se intorc cu 2 spatule, pentru ca e fragil).

Legumele se fierb in putina apa si sare (dupa gust), timp de 20 minute sau pana sunt gata.

Se

Butterfish cu legume


Portii

2

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 500-600 g butterfish (peste)

  • 400 g legume mexicane

  • 2 lg-te ulei cocos

  • Optional:

  • tabouleh

Mod de preparare

  • Se pune pestele intr-o tigaie cu apa (eu am facut reteta mai dietetica). Se lasa sa fiarba la foc mic (cu capac), timp de 30 minute. La sfarsit/ se lasa sa se evapore apa si se adauga ulei cocos si se rumeneste cateva minute, pe ambele parti (se intorc cu 2 spatule, pentru ca e fragil).

    Legumele se fierb in putina apa si sare (dupa gust), timp de 20 minute sau pana sunt gata.

    Se poate servi si cu tabouleh. Aici este reteta:

    https://www.bucataras.ro/retete/salata-tabouleh-86668.html

Share