Diverse

Burger de vita

Omogenizam carnea de vita macinata cu ceapa, ouale, bicarbonatul, usturoiul, sare, piper si amestecul de ierburi aromatice. Dupa ce lasam compozitia sa se odihneasca 15 minute, facem chiftele foarte turtite (sa fie un pic mai mari decat chifla, pentru ca se strang putin la cuptor) pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt. Dam la cuptor la 200 grade 15 minute. Desigur, puteti sa le faceti la gratar sau prajite in putin ulei de masline. Se pune cate o bucata in chifla cu susan impeuna cu cascavalul felii si rosiile si/sau salata. Se poate folosi un sos si/sau mustar si/sau ketchup, dupa gust.Burgerul de carne de vita se serveste cald.

Burgerul de vita este delicios daca il prepari in casa urmarind reteta. Vei sti exact ce contine burgerul tau facut acasa.

Burger de vita

Ingrediente

  • Pentru chiftele: 500 g carne de vita tocata2 oua1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu1 ceapa tocata marunt3 catei de usturoi pisatisare, piper2 lingurite amestec de: marar, oregano, cimbru, boia de ardei (eu am pus dulce)chifle cu susancascaval feliisalata verde si/sau felii de rosii

Mod de preparare

  • Burgerul de vita este delicios daca il prepari in casa urmarind reteta. Vei sti exact ce contine burgerul tau facut acasa.

Share