Aperitive / Garnituri

Bulgur picant

ZIUA CAND IMI RASFAT NEVASTA

Se pune la calit ceapa,ardeiul gras si cand sunt calite se adauga rosiile,bulgurul.ardeiul iute supa si se lasa la fiert pana cand bulgurul absoarbe toata supa,se opreste focul se condimenteaza dupa gust se adauga patrunjelul verde se amesteca si se lasa acoperit cu un capac circa 10 minute.

Se consuma ca atare s-au cu diferite tipuri de carne.

Bulgur picant


Portii

4

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 1 cana bulgur

  • 2 cani supa de pui

  • 1 ceapa taiata marunt

  • 1 ardei gras taiat marunt

  • 1 ardei iute fara seminte taiat marunt

  • 1 rosie taiata cubulete

  • patrunjel verde taiat marunt

  • sare piper dupa gust

  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

  • Se pune la calit ceapa,ardeiul gras si cand sunt calite se adauga rosiile,bulgurul.ardeiul iute supa si se lasa la fiert pana cand bulgurul absoarbe toata supa,se opreste focul se condimenteaza dupa gust se adauga patrunjelul verde se amesteca si se lasa acoperit cu un capac circa 10 minute.

    Se consuma ca atare s-au cu diferite tipuri de carne.

Share