Aperitive / Garnituri

Bulgari de conopida

Bulgari de conopida

Preparare Bulgari de conopida

Punem conopida la fiert cu putina sare si laptele. Oo lasam sa fiarba pana intra unghia in ea ,nu sa se sfarame. Cand este gata o scoatem si o scurgem si o despartim in buchetele mai mici 

Batem oul ca pentru omleta ,adaugam sare si fiecare buchetel de conopida il strangem bine in mana ca sa scoatem surplusu de apa, dupa care l

Bulgari de conopida


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • o conopida 

  • 4 oua

  • faina 

  • sare

  • pesmet

  • ulei

  • 200ml lapte

Mod de preparare

  • Preparare Bulgari de conopida

    Punem conopida la fiert cu putina sare si laptele. Oo lasam sa fiarba pana intra unghia in ea ,nu sa se sfarame. Cand este gata o scoatem si o scurgem si o despartim in buchetele mai mici 

    Batem oul ca pentru omleta ,adaugam sare si fiecare buchetel de conopida il strangem bine in mana ca sa scoatem surplusu de apa, dupa care le dam pe fiecare mai intai prin faina ,dupa care prin ou si la sfarsit prin pesmet ,facem mai intai toate bucatile la fel. Dupa ce am terminat le punem la prajit in ulei

    Le scoatem pe un servetel de hartie pentru a scoate surplusul de ulei.

    Pofta buna!

Share