Deserturi

Budinca de spaghete cu branza la Philips multicooker

In vasul de gatit se toarna apa, sarea si se seteaza 10 minute BOIL pentru a fierbe apa inainte de a pune spaghetele la fiert. Dupa fierberea apei se adauga spaghetele si se fixeaza programul pentru 10 minute STEW.Spaghetele fierte, scurse bine se amesteca cu compozitia formata din branza de oaie,cascaval, branza de vaci, smantana, un ou si un varf de cutit de nucsoara. Se niveleaza si se toa

Budinca de spaghete cu branza la Philips multicooker

Ingrediente

  • 300 g spaghete800 ml apaun varf de cutit sare200 branza de oaie,50 g cascaval,4 linguri branza de vaci, 2 linguri smantana, doua oua si un varf de cutit de nucsoara.

Mod de preparare

  • In vasul de gatit se toarna apa, sarea si se seteaza 10 minute BOIL pentru a fierbe apa inainte de a pune spaghetele la fiert. Dupa fierberea apei se adauga spaghetele si se fixeaza programul pentru 10 minute STEW.Spaghetele fierte, scurse bine se amesteca cu compozitia formata din branza de oaie,cascaval, branza de vaci, smantana, un ou si un varf de cutit de nucsoara. Se niveleaza si se toarna pe toata suprafata un ou batut, iar dupa preferinta se poate presara cascaval ras. Se seteaza aparatul pentru coacere – BAKE timp de 45 de minute la o temperatura de 180 grade.

Share