Diverse

Budinca de paste

Pastele se fierb al dente conform indicatiior de pe ambalaj. Intre timp sunca si carnea din conserva se calesc cu putin ulei de masline. Dupa ce s/au scurs pastele de apa se amesteca cu compozitia de carne. Ouale sa bat bine cu iaurtul si se adauga la paste, se amesteca usor pana se inglobeaza toate ingredientele. Amestecul obtinut se pune intr-un vas termorezistent, tapetat cu ulei de masline si putin pesmet. Deasupra budincii se aseaza felii de cascaval si se da cuptorul preincins, cca. 30 de minute la foc potrivit cca. 30 de minute. Pofta buna!

in amestec se pot pune si ciuperci

Ideala ptr. pranz sau cina!

Budinca de paste

Ingrediente

  • paste scurte 500 g. sunca 250 g. carne din conserva (optional) ulei de masline pesmet din paine alba oua 3 bucati iaurt 400 ml. cascaval 100 g.

Mod de preparare

  • Ideala ptr. pranz sau cina!

Share