Aperitive / Garnituri

Budinca de omleta cu legume si feta

Punem o tigaie( eu am pus un wok) pe foc si incingem usor uleiul. Adaugam legumele date pe razatoare, ardeiul taiat cubulete si le sotam pana se inmoaie la foc destul de iute.Intre timp batem 5 oua cu 100 gr smantana, sare dupa gust si piper si turnam peste legume. Deasupra punem branza cubulete si amestecam usor. lasam pe foc inca cinci minute.Ungem cu unt o tava de Jena, si rasturnam omleta. O asezam uniform.Batem doua oua cu 200 gr smantana si apoi adaugam usor si laptele. Din nou saram dupa gust dar nu foarte tare si turnam totul in tava peste omleta.Deasupra presaram cascavalul ras si dam la cuptor in jur de 40 de minute.Budinca de omleta cu legume si feta este un aperitiv excelent.

Iata ce face inspiratia din vegetarienii care cauta idei pentru un pranz delicios…LOL! O budinca de omleta cu legume si feta…

Budinca de omleta cu legume si feta

Ingrediente

  • 1 cartof potrivit de marime 1 morcov mic 1 dovlecel mic 1 ardei capia rosu mic 7 oua 300 gr smantana 100 ml lapte 70 gr cascaval ras 70 gr branza feta o nuca de unt sare dupa gust piper 5 linguri ulei palmier( masline)

Mod de preparare

  • Iata ce face inspiratia din vegetarienii care cauta idei pentru un pranz delicios…LOL! O budinca de omleta cu legume si feta…

Share