Dulciuri

Budinca de lapte

Amestecam intr-un vas pe foc mic 400 ml lapte cu branza si zahar; restul de lapte amestecat cu faina si malai il turnam in vasul de pe foc, amestecand continuu pana se ingroasa; oprim focul, adaugam cele doua ape dupa care portionam in boluri. Deasupra punem fructe si dam la frigider pentru cateva ore. La servire se rade ciocolata deasupra.

Budinca de lapte


Portii

3

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 500 ml lapte

  • 2 linguri malai

  • 2 linguri faina alba

  • 4 linguri zahar

  • 150 g crema de branza

  • 1 lingurita apa de flori de portocal

  • 1 lingura apa de flori de trandafir

  • fructe de orice fel

Mod de preparare

  • Amestecam intr-un vas pe foc mic 400 ml lapte cu branza si zahar; restul de lapte amestecat cu faina si malai il turnam in vasul de pe foc, amestecand continuu pana se ingroasa; oprim focul, adaugam cele doua ape dupa care portionam in boluri. Deasupra punem fructe si dam la frigider pentru cateva ore. La servire se rade ciocolata deasupra.

Share