Aperitive / Garnituri

Budinca de fasole verde

Fasolea se fierbe 8-10 minute in apa cu sare. Se pune intr-o sita  si se lasa sa se scurga de apa. Ouale se bat bine cu sare,vegeta, piper si se amesteca apoi cu sucul de rosii, 2 linguri cu pesmet si verdeata tocata marunt.

Ungem un vas cu ulei si il tapetam  cu o lingura cu pesmet. Asezam fasolea verde si deasupra punem amestecul de oua. Dam la cuptor pentru 15-20 minute.

Budinca de fasole verde


Portii

2

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 500 g fasole verde

  • 2 oua

  • 3 linguri pesmet

  • 2 linguri sucĀ  de rosii

  • sare, vegeta, piper

  • patrunjel , marar

Mod de preparare

  • Fasolea se fierbe 8-10 minute in apa cu sare. Se pune intr-o sita  si se lasa sa se scurga de apa. Ouale se bat bine cu sare,vegeta, piper si se amesteca apoi cu sucul de rosii, 2 linguri cu pesmet si verdeata tocata marunt.

    Ungem un vas cu ulei si il tapetam  cu o lingura cu pesmet. Asezam fasolea verde si deasupra punem amestecul de oua. Dam la cuptor pentru 15-20 minute.

    Este foarte buna atat calda cat si rece,cu castraveti in saramura.

Share