Diverse

Budinca de clatite cu spanac si cascaval

Spanacul se spala, se fierbe, se toaca si se amesteca cu un sos alb preparat din unt, faina si smintina. In paralel se prepara clatitele. Se ia o cratita cu fundul de dimensiunile clatitei, se unge cu unt, apoi se asaza o clatita, se pune un strat de pireu de spanac, se presara cu cascaval ras si se continua asa pina se termina, deasupra raminind o clatita. Se presara cu cascaval ras, cu putin pesmet si se stropeste cu unt. Se da cratita la cuptor pentru 20 minute.

Budinca de clatite cu spanac este un aperitiv delicios sau pranz sanatos, pe placul intregii familii.

Budinca de clatite cu spanac si cascaval

Ingrediente

  • 3 oua,2 pahare lapte,3-4 linguri faina,0,5 dl ulei,1 kg spanac,3 linguri unt,150 gr. cascaval ras,4 linguri smintina,1 lingurita pesmet,sare

Mod de preparare

  • Budinca de clatite cu spanac este un aperitiv delicios sau pranz sanatos, pe placul intregii familii.

Share