Aperitive / Garnituri

Budinca de cartofi cu ciuperci

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei

Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca,

Ii curatam de coaja si ii taiem felii,

Ciupercile le curatam si le fierbem in apa cu sare si le adaugam peste cartofi,amestecam,

Intr-un vas batem ouale cu un sare,adaugam,smantana, branza,sunca toca

Budinca de cartofi cu ciuperci


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 6 cartofi mari

  • 3 oua

  • 100 g smantana

  • 1 legatura marar

  • 100 g sunca

  • sare

  • piper

  • 100 g branza

  • 300 g ciuperci

  • 1 legatura de ceapa verde

Mod de preparare

  • Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei

    Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca,

    Ii curatam de coaja si ii taiem felii,

    Ciupercile le curatam si le fierbem in apa cu sare si le adaugam peste cartofi,amestecam,

    Intr-un vas batem ouale cu un sare,adaugam,smantana, branza,sunca tocata,mararul tocat,ceapa curatata si tocata marunt,

    Intr-un vas termorezistent il ungem cu ulei si adaugam amestecul de cartofi cu ciuperci,

    Deasupra adaugam amestecul de ou si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos(cca 30 min)

Share