Romaneasca

Bucatele de pui picante pentru bere

Bucatele de pui picante, care merg extraordinar de bine la bere. Invita prietenii la o seara speciala.

Taiem carnea in cubulete de aproximativ 3 cm. Turnam bere peste ea si o lasam la rece 10 minute.. Intre timp, pregatim o compozitie din 3 oua, batute spuma, cu 100 ml de lapte.. Adaugam 6 linguri pline cu faina, un pic de sare, piper, o lingurita de oregano si o lingura de boia de ardei iute. Amestecam bine totul.. Punem 200 ml de ulei la incins intr-o cratita sau tigaie adanca.. Scoatem carnea pe

Bucatele de pui picante pentru bere


Portii

10

portii


Timp preparare

15

minute


Timp gatire

15

minute

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui

  • 3 buc ou

  • 6 linguri faina

  • 100 ml lapte

  • 1 lingura boia iute

  • 1 varf de cutit sare

  • 1 varf de cutit piper

  • 1 lingurita oregano

  • 200 ml ulei

  • 150 ml bere

Mod de preparare

  • Taiem carnea in cubulete de aproximativ 3 cm. Turnam bere peste ea si o lasam la rece 10 minute.
  • Intre timp, pregatim o compozitie din 3 oua, batute spuma, cu 100 ml de lapte.
  • Adaugam 6 linguri pline cu faina, un pic de sare, piper, o lingurita de oregano si o lingura de boia de ardei iute. Amestecam bine totul.
  • Punem 200 ml de ulei la incins intr-o cratita sau tigaie adanca.
  • Scoatem carnea pe rand din bere si o dam prin compozitia creata mai devreme, apoi o punem la prajit in ulei incins.
  • Se prajesc pana au culoarea aurie.

Share