Aperitive / Garnituri

Bruschetti al pomodoro

– taiem painea feliute, de 1 cm grosime aproximativ;- le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt;- ungem feliile de paine cu ulei de masline;- dam tava la cuptor pt. 6-8 minute pana cand bruschetele devin rumene si crocante;- rosiile le taiem cubulete mici si le condimentam cu sare si oregano dupa gust;- dupa ce s-au racit bruschetele, le frecam cu usturoi iar deasupra punem cate o lingurita

Bruschetti al pomodoro

Ingrediente

  • 1 paine bagheta 2 rosii de marime potrivita 2 catei de usturoi 3 linguri ulei de masline sare oregano busuioc

Mod de preparare

  • – taiem painea feliute, de 1 cm grosime aproximativ;- le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt;- ungem feliile de paine cu ulei de masline;- dam tava la cuptor pt. 6-8 minute pana cand bruschetele devin rumene si crocante;- rosiile le taiem cubulete mici si le condimentam cu sare si oregano dupa gust;- dupa ce s-au racit bruschetele, le frecam cu usturoi iar deasupra punem cate o lingurita din compozitia de rosii;- la final am pus cate o frunzulita de busuioc pe fiecare bruschetta.SERVITI VA ROG!!!

Share