Aperitive / Garnituri

Bruschette cu sos picant

Bagheta se taie felii de 1 cm pe diagoala. Se pun feliile intr’o tava pe hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti.Intr’o tigaie/cratita se pune uleiul de masline, ardeiul taiat rondele subtiri si usturoiul tocat marunt . Se lasa la foc mic cca. 1 minut dupa care se adauga rosiile cubulete si se asezoneaza cu sare si piper. Dupa cateva minute s

Bruschette cu sos picant


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 1 bagheta

  • 500 gr. rosii cubulete

  • 1 ardei iute

  • 3-4 catei de usturoi

  • o lingura ulei de masline

  • oregano

  • busuioc

  • sare

  • piper

Mod de preparare

  • Bagheta se taie felii de 1 cm pe diagoala. Se pun feliile intr’o tava pe hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu pana se rumenesc pe ambele parti.Intr’o tigaie/cratita se pune uleiul de masline, ardeiul taiat rondele subtiri si usturoiul tocat marunt . Se lasa la foc mic cca. 1 minut dupa care se adauga rosiile cubulete si se asezoneaza cu sare si piper. Dupa cateva minute se adauga si restul de condimente si se mai lasa 2-3 minute dupa care se ia de pe foc. Sosul astfel obtinut se intinde pe feliile de bagheta coapte. Se serveste imediat .

    Pofta buna !

Share