Aperitive / Garnituri

Bruschete cu ton, rosii si mozzarella

foarte bune si usoare pt micul dejun. poftiti cu mine la masa!!!

feliile de paine prajita se ung bine bine cu usturoi, cu mare grija sa nu se rupa, caci sunt foarte casante.

rosia se taie cubulete, mozzarella de asemenea.

se pun intr-un castron, se adauga tonul cu tot cu ulei, sare, piper dupa gust, oregano uscat si  busuioc.

eu din pacate nu am avut busuioc, dar merge extraordinar, si da bine atat la aspect cat si la gust.

Bruschete cu ton, rosii si mozzarella


Portii

2

portii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 6 felii de paine prajita

  • 1 catel de usturoi

  • 150 g mozzarella

  • 80 g ton  in ulei

  • o rosie  de marime medie

  • oregano

  • sare, piper

  • o lg de ulei de masline, optional

  • busuioc verde( eu nu am avut)

Mod de preparare

  • feliile de paine prajita se ung bine bine cu usturoi, cu mare grija sa nu se rupa, caci sunt foarte casante.

    rosia se taie cubulete, mozzarella de asemenea.

    se pun intr-un castron, se adauga tonul cu tot cu ulei, sare, piper dupa gust, oregano uscat si  busuioc.

    eu din pacate nu am avut busuioc, dar merge extraordinar, si da bine atat la aspect cat si la gust.

    cine doreste poate adauga in plus o lg de ulei dar  de masline, daca se poate extravirgin.

    se amesteca totul bine  , dar  usor, si se distribuie pe feliile de paine.

    pofta buna!

    P.S. apa plata cu lamaie nu cred ca doriti, ( ca eu asa ceva am langa ele), ca nu sunteti la dieta ca mine, asa ca poftiti la bruschete….

Share