Aperitive / Garnituri

Briose umplute cu carnati

Carnatii se prajesc in ulei,se scot,se taie rondele si se lasa pe o farfurie;

ouale batute cu piper,nucsoara,amestecate cu lapte,faina,malai si praf de copt iar la urma cascavalul ras;

in fiecare forma de briosa se pune cate o lingurita de aluat,1-2 rondele de carnati si se acopera cu alta lingurita de aluat;

se coc 30min si se servesc calde.

Briose umplute cu carnati


Portii

10

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 150g faina

  • 150g malai

  • 30g cascaval ras

  • 1/2 plic praf de copt

  • 2oua

  • 250ml lapte

  • 3carnati picanti

  • 2linguri ulei

  • piper,nucsoara

Mod de preparare

  • Carnatii se prajesc in ulei,se scot,se taie rondele si se lasa pe o farfurie;

    ouale batute cu piper,nucsoara,amestecate cu lapte,faina,malai si praf de copt iar la urma cascavalul ras;

    in fiecare forma de briosa se pune cate o lingurita de aluat,1-2 rondele de carnati si se acopera cu alta lingurita de aluat;

    se coc 30min si se servesc calde.

Share