Deserturi

Briose Devils food

Pregateste tavile de briose: le ungi bine cu unt si le tapetezi cu faina, sau pui in ele hartii de brioseIncalzeste cuptorul la 180 CBate bine cu telul cacaoa cu apa fierbinte, pana se omogenizeaza si arata ca o cremaAmesteca bine faina cu sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiuTopeste untul si zaharul, la foc mic, amestecandToarna amestecul de mai sus intr-un castron si bate cu mixerul la

Briose Devils food

Ingrediente

  • 80 g cacao olandeza, neagra 150 ml apa fierbinte 450 g faina 1 lingurita praf de copt 1 lingurita bicarbonat de sodiu 400 g unt 300 g zahar tos 1 praf mic de sare 4 oua, la temperatura camerei 3 linguri cu varf cu smantana coaja de la o portocala, rasa Pentru topping 200 g ciocolata alba 2 linguri smantana grasa 50 g unt 25 g mure

Mod de preparare

  • Pregateste tavile de briose: le ungi bine cu unt si le tapetezi cu faina, sau pui in ele hartii de brioseIncalzeste cuptorul la 180 CBate bine cu telul cacaoa cu apa fierbinte, pana se omogenizeaza si arata ca o cremaAmesteca bine faina cu sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiuTopeste untul si zaharul, la foc mic, amestecandToarna amestecul de mai sus intr-un castron si bate cu mixerul la viteza mare, pana cand se mai racoreste (cam 5 minute)Adauga pe rand ouale, amestecand dupa fiecare.Adauga coaja de portocala si crema de cacao amestecand bineAdauga 1/2 din amestecul de faina, apoi smantana, apoi restul de faina. Amesteca bine dupa fiecarePune compozitia in forme,umplind cam 3/4Coace 20 minute.Lasa briosele in tava cam 10 minute, apoi raceste-le pe un gratarCand sunt complet racite, fa glazura: Taie ciocolata alba bucati mici si pune-o intr-un castronIntr-o craticioara incalzeste smantana si untul, pana cand untul e topit si amestecul a ajuns aproape de temperatura de fierbereToarna smantana peste ciocolata, lasa 2 minute si amesteca pana ce ciocolata se topeste bine.Da murele printr-o sita, ca sa elimini samburiiAmesteca sucul de mure in ciocolata. Lasa la racit.Toarna cate o lingurita de glazura pe fiecare briosa. Orneaza cu bombonele colorate

Share