Deserturi

Briose de post cu rahat si glazura de lamaie

Mixati zaharul cu ingredientele lichide. Adaugati praful de copt, bicarbonatul si esenta de migdale. Continuati sa mixati pana cand zaharul se dizolva. Cerneti faina, adaugati coaja rasa de portocala si incorporati-le usor cu o spatula. Umpleti formele din silicon si asezati cate doua-trei cubulete de rahat. Dati briosele la cuptor timp de aproximativ 15-20 de minute la 180 de grade. Incingeti cuptorul inainte. Puneti zaharul intr-un castron, apoi adaugati esenta si apa. Le omogenizati bine si ornati. Veti obtine niste briose delicioase, cu un gust divin dulce-acrisor. Pofta buna!

Asa cum v-am povestit in cealalta reteta de briose ( de pe blog ), sunt originare din Regatul Unit al Marii Britanii. Au iz regesc si sunt printre primele in lista lunga a placerilor mele vinovate, :)) Azi, am preparat unele de post si sunt tare multumita de ce-a iesit. Sa va explic… 🙂

Briose de post cu rahat si glazura de lamaie

Ingrediente

  • Ingrediente:12 linguri cu faina5 linguri cu zahar250 ml apa minerala40 ml uleiun praf de coptjumatate de lingurita cu bicarbonato fiola cu esenta de migdalecoaja rasa de la o portocaladoua cuburi rahatIngrediente glazura:10 linguri cu zahar pudradoua lingurite cu apao fiola cu esenta de lamaiefulgi de zapada pentru decor 🙂

Mod de preparare

  • Asa cum v-am povestit in cealalta reteta de briose ( de pe blog ), sunt originare din Regatul Unit al Marii Britanii. Au iz regesc si sunt printre primele in lista lunga a placerilor mele vinovate, :)) Azi, am preparat unele de post si sunt tare multumita de ce-a iesit. Sa va explic… 🙂

Share