Deserturi

Briose cu visine si mac

Incalzeste cuptorul la 200 de grade C. Tapeteaza formele de briose cu hartie de copt. Amesteca faina cu praful de copt, macul macinat si scortisoara. Bate spuma untul cu zaharul si aroma de vanilie, apoi adauga ouale unul cate unul.Adauga la aluat amestecul cu faina, razuieste coaja de lamaie si adauga putin lapte. Adauga la aluat visinele si toarna totul in forme. Pune la copt 20 de minute.Topeste ciocolata alba rupta in bucati la abur, impreuna cu untul si frisca, ia amestecul de pe foc si adauga zaharul pudra. Omogenizeaza amestecul si dupa ce se raceste toarna-l deasupra brioselor.Pot fi servite imediat.Alte retete recomandate:Briose umplute cu budincaBriose PanettoneBriose cu ciocolata si nuci

Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu visine si mac sunt necesare urmatoarele ingrediente: mac, compot de visine, unt, vanilie, oua, faina, praf de copt, lamaie, scortisoara, ciocolata, frisca.

Briose cu visine si mac

Ingrediente

  • 10 dkg compot de visine15 dkg unt topit15 dkg zahar1/2 lingurita aroma de vanilie2 oua12 dkg faina3 dkg mac macinat1 lingurita praf de copt1/2 lingurita scortisoara macinata1 lamaie4 linguri ciocolata albaPentru glazura:10 dkg ciocolata10 dkg unt2 linguri frisca10 dkg zahar pudraPentru decor:visine

Mod de preparare

  • Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu visine si mac sunt necesare urmatoarele ingrediente: mac, compot de visine, unt, vanilie, oua, faina, praf de copt, lamaie, scortisoara, ciocolata, frisca.

Share