Retete de prajituri

Briose cu fructe uscate

Am batut albusurile spuma, apoi am adaugat zaharul mixand continuu, pana se topeste zaharul.

Am adaugat galbesurile pe rand, uleiul, zaharul vanilat si laptele, mixand continuu.

Am oprit 3 linguri de lapte in care am stins praful de copt.

La compozitie am adaugat si praful de copt stins, apoi faina in ploaie, mixand pana incorporam toate ingredientele.

Fructele l

Briose cu fructe uscate


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 4 oua

  • 250 ml lapte

  • 250 ml ulei

  • 500 g zahar

  • 750 g faina

  • 1 praf de copt

  • 2 plicuri zahar vanilat

  • 300 g fructe uscate (kiwi, capsuni, ananas, cirese, banane)

Mod de preparare

  • Am batut albusurile spuma, apoi am adaugat zaharul mixand continuu, pana se topeste zaharul.

    Am adaugat galbesurile pe rand, uleiul, zaharul vanilat si laptele, mixand continuu.

    Am oprit 3 linguri de lapte in care am stins praful de copt.

    La compozitie am adaugat si praful de copt stins, apoi faina in ploaie, mixand pana incorporam toate ingredientele.

    Fructele le-am pus la hidratat in apa calduta cu esenta de rom, apoi le-am scos si le-am lasat la scurs.

    La final le-am adaugat si pe aceastea la compozitie.

    Am uns formele cu putin ulei si am turnat compozitia in ele, apoi am dat la cuptor pentru 20 min sau pana sunt gata.

Share