Deserturi

Briose cu ciocolata

Se pune faina intr-un bol, se adauga zaharul, praful de copt si zaharul vanilat, se amesteca bine apoi se toarna laptele, ouale si uleiul si se amesteca cu telul pana se incorporeaza totul bine.Se adauga jumatate din bomboanele de ciocolata si se amesteca usor, apoi se pune cu ajutorul unei linguri compozitia in formele de briose tapetate din timp cu hartie speciala.Dupa ce s-au umplut formele se presara restul de bomboane pe suprafata brioselor si se dau la cuptorul deja incalzit, pentru 20-25 min. sunt gata cand devin rumene.

Se presara sau nu zahar pudra peste ele, dupa ce le scoatem din cuptor. Se imbraca cu crema sau frisca.

Tare bune si pufoase 🙂

Briose cu ciocolata

Ingrediente

  • 300 gr faina 200 gr zahar pudra 2 oua 100 ml lapte 150 ml ulei 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt coaja rasa de la o portocala 200 gr bambonele ciocolata

Mod de preparare

  • Tare bune si pufoase 🙂

Share