Aperitive / Garnituri

Briose cu cascaval Sofia si jambon

Batem ouale cu laptele si uleiul, adaugam cascavalul taiat cuburi micute si jambonul. Turnam compozitia lichida peste faina amestecata cu praful de copt si le omogenizam. Ungem formele cu o picatura de ulei, le asezam pe o tava rece tapetata cu hartie de copt si umplem formele de briose Dam tava la cuptor (preincalzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!Briosele cu cascaval Sofia si jambon se servesc calde sau reci, ca aperitive, mic dejun sau pachet pentru scoala/serviciu.

Briosele cu cascaval Sofia si jambon sunt ideale pentru mic dejun, gustari sau pachet, unde mai punem faptul ca se fac foarte usor chiar in timp ce ne ocupam de alte treburi casnice.

Briose cu cascaval Sofia si jambon

Ingrediente

  • Eu am folosit:200 gr faina200 ml lapteoua2 linguri ulei1 plic praf de copt100 gr cascaval SOFIA100 gr jambon

Mod de preparare

  • Briosele cu cascaval Sofia si jambon sunt ideale pentru mic dejun, gustari sau pachet, unde mai punem faptul ca se fac foarte usor chiar in timp ce ne ocupam de alte treburi casnice.

Share