Aperitive / Garnituri

Briose cu caşcaval şi şuncă

Intr-un bol amestecam faina, malaiul si praful de copt. Taiem ceapa rondele, apoi sunca si cascavalul se taie cubulete si adaugam toate peste amestecul de faina. Topim untul, dupa ce s-a racorit putin turnam cana de lapte si oul batut. Omogenizam ingredientele uscate cu amestecul de ou, lapte si unt. Umplem formele de briose si le bagam la cuptor pentru 25 minute la 200 grade. Briosele cu cascava si sunca se servesc atat calde cat si reci. Pofta buna!

Briosele cu cascaval si sunca sunt ideale pentru mic dejun, pachetel pentru scoala sau serviciu sau aperitiv.

Briose cu caşcaval şi şuncă

Ingrediente

  • 2 linguri malai,un praf de copt,1 ou,2 fire de ceapa verde,o cana lapte,2 linguri unt,o cana si jumatate faina,100 g sunca presata,100 g cascaval

Mod de preparare

  • Briosele cu cascaval si sunca sunt ideale pentru mic dejun, pachetel pentru scoala sau serviciu sau aperitiv.

Share