Deserturi

Briose brownie cu crema de ciocolata alba

Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt.Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam 100 g zahar mixand in continuare pana ouale isi dubleaza volumul.Peste ouale mixate adaugam ciocolata topita cu untul si apoi faina.Asezam hartiutele in tava de briose si turnam compozitia in cele 12 forme.Introducem tava in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.Topim ciocolata alba cu frisca si untul

Briose brownie cu crema de ciocolata alba

Ingrediente

  • 2 oua100 g zahar125 g unt100 g ciocolata neagra130 g faina200 g ciocolata alba200 ml frisca lichida50 g unt

Mod de preparare

  • Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt.Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam 100 g zahar mixand in continuare pana ouale isi dubleaza volumul.Peste ouale mixate adaugam ciocolata topita cu untul si apoi faina.Asezam hartiutele in tava de briose si turnam compozitia in cele 12 forme.Introducem tava in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.Topim ciocolata alba cu frisca si untul. Lasam sa se raceasca apoi o introducem la rece pentru cel putin o ora.Daca ne grabim putem introduce la congelator 15 minute Mixam crema, apoi o spritam peste briose.Decoram cu ornamente de ciocolata.

Share