Diverse

Bors de varza cu carne de porc

Se portioneaza carnea, costita si se pun la fiert cu apa, se adauga varza tocata fideluta, cepele tocate marunt, morcovul taiat rondele, telina cubulete, gogosarul tocat, sare, ierburi aromate, condimentele de porc; se pune un capac si se fierb la foc potrivit, sa fiarba bine.Cu circa jumatate de ora inainte de a fi gata fiarta varza, se adauga si carnatii taiati felii, se lasa sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile si cand sunt fierte, se adauga borsul acru, pasta de tomate, se lasa sa traga cateva clocote si se opreste focul, apoi se adauga leustean tocat marunt si se poate servi.Sa aveti, pofta dragilor!

Retete romanesti de suflet

Bors de varza cu carne de porc

Ingrediente

  • 1 varza,sa tot aiba 2 kg 2 kg.carne de porc,am folosit pulpa de porc fara grasime 600 gr.costita de porc,fara prea multa carne 500 gr.carnati de casa afumati cu lemn de stejar 4 cepe mari 6 morcovi 1/2 bucata telina ierburi aromate,oregano,rozmarin,maghiran condimente de porc 1 lingura mare de sare 1 legatura de leustean 1 gogosar 300 ml.bors acru 3 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

  • Retete romanesti de suflet

Share