Ciorbe/supe

Bors de peste

Presupunand ca aveti deja pestele curatat, trecem la curatat ceapa, morcovii si cartofii. Intr-o oala punem putin ulei la incins, apoi adaug ceapa si morcovul, calindu-le pentru cateva secunde. Adaugam apa, cartofii, zarzavatul, delikat. Spalam orezul si il amestecam in oala. Cand totul este fiert, punem bucatile de peste si borsul ( dupa gust ). Lasam pentru cateva minute sa fiarba pestele, sting

Bors de peste

Ingrediente

  • 1 crap approx 50 cm 3 cepe 2 morcovi 3 cartofi zarzavat ( eu am folosit 1 l zarzavat de casa ) putin ulei delikat 2 lg orez bors leustean

Mod de preparare

  • Presupunand ca aveti deja pestele curatat, trecem la curatat ceapa, morcovii si cartofii. Intr-o oala punem putin ulei la incins, apoi adaug ceapa si morcovul, calindu-le pentru cateva secunde. Adaugam apa, cartofii, zarzavatul, delikat. Spalam orezul si il amestecam in oala. Cand totul este fiert, punem bucatile de peste si borsul ( dupa gust ). Lasam pentru cateva minute sa fiarba pestele, stingem focul si presaram leusteanul tocat. Pofta buna!

Share