Diverse

Bors de linte rosie cu ciuperci

Cum la noi nu lipseste ciorba de la nici un pranz si am avut pofta de o ciorba acruta, m-am hotarat sa fac un bors mai satios dar…usor, care nu e deloc greu sa-l preparam. Asa am ajuns la linrea asta rosie , care contine multe fibre, este bogata in antioxidanti si minerale.

Feliem ciupercile.. Curatam legumele, le spalam si le stergem. Desfacem conservele si punem continutul lor in boluri. Ceapa o lasam intreaga, usturoiul il presam, iar morcovul il radem fin si il tragem la tigaie in putin ulei.. Eu am facut borsul in Multicooker Philips, dar se poate face in orice oala. Punem in vas morcovul tras la tigaie, impreuna cu restul legumelor , pasta de gogosari si supa d

Bors de linte rosie cu ciuperci


Portii

8

portii


Timp preparare

30

minute


Timp gatire

30

minute

Ingrediente

  • 200 gr linte rosie

  • 200 gr ciuperci

  • 200 gr rosii cubulete

  • 1 buc morcov

  • 1 buc ceapa

  • 3 l supa de legume

  • 500 ml bors

  • 3 catei usturoi

  • 2 linguri pasta de gogosari

  • 4 crengute de patrunjel proaspat

  • 1 dupa gust sare

  • 1 dupa gust piper

  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

  • Feliem ciupercile.. Curatam legumele, le spalam si le stergem. Desfacem conservele si punem continutul lor in boluri. Ceapa o lasam intreaga, usturoiul il presam, iar morcovul il radem fin si il tragem la tigaie in putin ulei.
  • Eu am facut borsul in Multicooker Philips, dar se poate face in orice oala. Punem in vas morcovul tras la tigaie, impreuna cu restul legumelor , pasta de gogosari si supa de legume. Asezonam.
  • Lasam sa fiarba 30 minute si intre timp am dat borsul in clocot ,l-am rasturnat in ciorba si am presarat patrunjel verde , deasupra. Servim borsul alaturi de un ardei iute, daca va place.

Share