Vegetariana

Bors de fasole verde

Bors de fasole verde.

Intr-o oala, se pun la fiert 2 l de apa. Fasolea se curata si se rupe in 2. Se pune in oala. Legumele se spala, se curata si se taie la dimensiunea dorita. Se pun si ele in oala la fiert, la foc mic – mediu.. Borsul se incalzeste separat, intr-o alta oala. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga borsul, care a dat in fiert in prealabil. Se mai lasa inca 5-10 minute sa fiarba. La final, se ada

Bors de fasole verde


Portii

4

portii


Timp preparare

35

minute


Timp gatire

35

minute

Ingrediente

  • 2 l apa

  • 300 gr fasole verde

  • 3 buc ceapa

  • 2 buc morcov

  • 1 buc ardei

  • 1 buc cartof

  • 1 buc pastarnac

  • 1 buc rosie

  • 300 ml bors

  • dupa gust suc de rosii

  • dupa gust sare

  • dupa gust piper

  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

  • Intr-o oala, se pun la fiert 2 l de apa. Fasolea se curata si se rupe in 2. Se pune in oala. Legumele se spala, se curata si se taie la dimensiunea dorita. Se pun si ele in oala la fiert, la foc mic – mediu.
  • Borsul se incalzeste separat, intr-o alta oala. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga borsul, care a dat in fiert in prealabil. Se mai lasa inca 5-10 minute sa fiarba. La final, se adauga sucul de rosii, sare, piper si se mai lasa sa fiarba un minut. Se stinge focul si se presara patrunjel tocat.

Share