Diverse

Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )

Se toaca ceapa si se pune la prajit, se adauga dovleceii taiati cubulete, morcovii taiati rondele, rosia felii julien, pieptul taiat cuburi si se prajesc usor pana cand isi schimba culoarea si gusturile se intrepatrund.Spre final, se adauga si costita taiata bucati,se mai lasa pret de cateva minute, apoi se opreste focul.Intr-o oala, se pune apa, cartofii taiati cuburi, toate ingredientele din tig

Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )

Ingrediente

  • 3 bucati dovlecei patisson baby2 cepe4-5 morcovi1 kg cartofi noi700 gr costita afumata300 gr piept de curcanbors acru dupa gust si preferintasare dupa gust1 rosie verde de gradina2 linguri pasta de tomate1 legatura de leusteancateva linguri de ulei

Mod de preparare

  • Se toaca ceapa si se pune la prajit, se adauga dovleceii taiati cubulete, morcovii taiati rondele, rosia felii julien, pieptul taiat cuburi si se prajesc usor pana cand isi schimba culoarea si gusturile se intrepatrund.Spre final, se adauga si costita taiata bucati,se mai lasa pret de cateva minute, apoi se opreste focul.Intr-o oala, se pune apa, cartofii taiati cuburi, toate ingredientele din tigaie si se fierb la foc potrivit, pana cand costita este fiarta, se adauga pasta de tomate, bors acru si sare dupa gust si se lasa sa traga cateva clocote. Se opreste focul si se presara leustean tocat.Sa aveti pofta, dragilor!

Share