Deserturi

Bomboane Raffaello

3 ingrediente, 10 minute, si e gata sa-ti indulceasca viata!

Pregatim ingredientele.. Amestecam laptele condensat cu 170 gr de nuca de cocos. Amestecam bine compozitia si o lasam sa stea 10 minute, asa nuca va avea timp sa absoarba laptele condensat.. Formam bilute si infigem in fiecare cate o migdala, apoi le tavalim prin restul de nuca de cocos.. Lasam apoi bomboanele sa stea la frigider jumatate de ora, pentru a se intari putin, si sunt gata de savurat!

Bomboane Raffaello


Portii

1

portii


Timp preparare

7

minute


Timp gatire

7

minute

Ingrediente

  • 340 ml lapte condensat indulcit

  • 200 gr nuca de cocos deshidratata

  • 30 buc migdale

Mod de preparare

  • Pregatim ingredientele.
  • Amestecam laptele condensat cu 170 gr de nuca de cocos. Amestecam bine compozitia si o lasam sa stea 10 minute, asa nuca va avea timp sa absoarba laptele condensat.
  • Formam bilute si infigem in fiecare cate o migdala, apoi le tavalim prin restul de nuca de cocos.
  • Lasam apoi bomboanele sa stea la frigider jumatate de ora, pentru a se intari putin, si sunt gata de savurat!

Share