Retete de prajituri

Bomboane Raffaello

Pregatite special pentru Tea Party, organizat de Emily!

Untul moale, lasat la temperatura camerei, l-am mixat bine cateva minute. Cand a devenit spuma am adaugat zaharul pudra continuand mixarea pana s-a topit zaharul. Am adaugat laptele praf, continuand sa amestec cu mana. Pentru ca compozitia a devenit groasa, am pus frisca lichida, putin cate putin, amestecand mereu. Am adaugat si nuca de cocos, si am format un aluat destul de tare pentru a putea

Bomboane Raffaello


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 200 g unt

  • 400 g lapte praf

  • 200 g zahar pudra

  • 200 g nuca de cocos

  • 50 g nuca de cocos albastra

  • 150 ml smantana lichida dulce

  • migdale

Mod de preparare

  • Untul moale, lasat la temperatura camerei, l-am mixat bine cateva minute. Cand a devenit spuma am adaugat zaharul pudra continuand mixarea pana s-a topit zaharul. Am adaugat laptele praf, continuand sa amestec cu mana. Pentru ca compozitia a devenit groasa, am pus frisca lichida, putin cate putin, amestecand mereu. Am adaugat si nuca de cocos, si am format un aluat destul de tare pentru a putea fi manevrat.

    Am luat cu mana cate o bucata de compozitia, punand in mijloc cate o migdala, si am format bilutele.

    Le-am tavalit prin nuca de cocos, apoi le-am pus in foite speciale.

    Din aceasta compozitie au iesit cca 85 de bucati. Si cum nu aveam cum sa dovedesc atatea… cele care au ramas le-am dat la frigider, unde pot fi pastrate cateva zile fara problema. Va servesc pe fiecare cu cate o bombonica! Cu ce ocazie?? Va spun data viitoare! 😉

Share