Deserturi

Blondine (Blondies)

Un desert extrem de gustos!

Se topeste untul pana devine usor auriu, apoi se amesteca cu sarea, zaharul brun si cel alb pana devine cremos. Dupa ce s-a racit compozitia, se adauga ouale, vanilia si se amesteca din nou pana se incorporeaza totul.. Dupa ce se formeaza compozitia, se adauga restul ingredientelor: praful de copt, faina, ciocolata amaruie si alunele de padure.. Dupa ce s-au combinat toate ingredientele, se pregat

Blondine (Blondies)


Portii

24

portii


Timp preparare

27

minute


Timp gatire

27

minute

Ingrediente

  • 1 cana zahar brun

  • 100 gr zahar alb

  • 1 cana faina alba

  • 2 ml esenta de vanilie

  • 1 dupa gust ciocolata neagra

  • 1 cana alune de padure

  • 2 buc ou

  • varf de cutit sare

  • 100 gr unt

  • 10 gr praf de copt

Mod de preparare

  • Se topeste untul pana devine usor auriu, apoi se amesteca cu sarea, zaharul brun si cel alb pana devine cremos. Dupa ce s-a racit compozitia, se adauga ouale, vanilia si se amesteca din nou pana se incorporeaza totul.
  • Dupa ce se formeaza compozitia, se adauga restul ingredientelor: praful de copt, faina, ciocolata amaruie si alunele de padure.
  • Dupa ce s-au combinat toate ingredientele, se pregateste o tava tapetata cu o foaie de copt in care se toarna compozitia. Se da la cuptor la 180°C, timp de 35 de minute.

Share