Deserturi

Biscuiti Fulger

O reteta usor de preparat, chiar si de catre micii bucatari!

Se preincalzeste cuptorul la 175°C. Se amesteca ingredientele uscate, dar fara faina. Se adauga cele umede si faina cat cuprinde, pentru a iesi aluatul de consistenta unei plasteline.. Se intinde coca direct pe hartia de copt si se decupeaza formele dorite.. Se coc timp de 10 minute la 175°C.. Se pot umple cu crema de unt (unt mixat cu zahar pudra si esenta). Eu am adaugat putina zeama de sfecla

Biscuiti Fulger


Portii

20

portii


Timp preparare

6

minute


Timp gatire

6

minute

Ingrediente

  • 2 buc ou

  • 100 ml ulei

  • 100 gr indulcitor Green Sugar

  • 100 gr cacao

  • 1 lingurita praf de copt

  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu

  • 1 lingura otet

  • 1 lingurita extract de vanilie

  • 1 cana faina

Mod de preparare

  • Se preincalzeste cuptorul la 175°C. Se amesteca ingredientele uscate, dar fara faina. Se adauga cele umede si faina cat cuprinde, pentru a iesi aluatul de consistenta unei plasteline.
  • Se intinde coca direct pe hartia de copt si se decupeaza formele dorite.
  • Se coc timp de 10 minute la 175°C.
  • Se pot umple cu crema de unt (unt mixat cu zahar pudra si esenta). Eu am adaugat putina zeama de sfecla pentru culoarea roz.

Share