Dulciuri

Biscuiti Espresso cu Nuci

By Alina26!

Intr-un vas amestecam faina, cacaoa, ness-ul, praful de copt apoi le trecem printr-o sita.

In alb vas punem margarina la temperatura camerei, zaharul, praful de sare si mixam foarte bine.

Adaugam apoi oul si omogenizam.

Adaugam amestecul de faina cu cacao, ness si praf de copt, nuca macinata si omogenizam (eu am amestecat cat am putut cu mixerul apoi am amestecat cu o li

Biscuiti Espresso cu Nuci


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 250 g faina 000

  • 125 g margarina rama

  • 140 g zahar tos

  • 50 g nuca macinata

  • 35 g cacao

  • 1 ou

  • 1 lingurita ness

  • 1 lingurita esenta de vanilie

  • 1 plic praf de copt

  • 1 praf de sare

Mod de preparare

  • Intr-un vas amestecam faina, cacaoa, ness-ul, praful de copt apoi le trecem printr-o sita.

    In alb vas punem margarina la temperatura camerei, zaharul, praful de sare si mixam foarte bine.

    Adaugam apoi oul si omogenizam.

    Adaugam amestecul de faina cu cacao, ness si praf de copt, nuca macinata si omogenizam (eu am amestecat cat am putut cu mixerul apoi am amestecat cu o lingura de lemn).

    Incalzim cuptorul la foc mediu si tapetam o tava cu hartie de copt.

    Facem bilute de marimea unei nuci, le asezam in tava si le apasam usor cu o furculita.

    Dam biscuitii la cuptor pentru 15 minute.

    Ii lasam sa se raceasca in tava, apoi ii depozitam intr-o casera cu capac.

    Pofta buna!

Share