Deserturi

Biscuiti de cacao cu ciocolata

Incinge cuptorul la 180 C. Bate untul cu zaharul si vanilia. Incorporeaza ouale, cate unul pe rand. Faina amestec-o cu bicarbonatul, praful de copt si cacaoa. Inglobeaza ingredientele uscate in compozitia cu unt, amestecand pana la omogenizare.Cu mana, ia bucatele din aluat in care introdu cate un cubulet de ciocolata cu lapte, apoi formeaza bile din ele. Da bilele prin zahar pudra, aseaza

Biscuiti de cacao cu ciocolata

Ingrediente

  • 200 gr unt, la temperatura camerei 200 gr zahar 1 lingurita esenta de vanilie 2 oua 300 gr faina 100 gr cacao lingurita bicarboant de sodiu lingurita praf de copt 150 gr ciocolata cu lapte, rupta in cubulete zahar pudra

Mod de preparare

  • Incinge cuptorul la 180 C. Bate untul cu zaharul si vanilia. Incorporeaza ouale, cate unul pe rand. Faina amestec-o cu bicarbonatul, praful de copt si cacaoa. Inglobeaza ingredientele uscate in compozitia cu unt, amestecand pana la omogenizare.Cu mana, ia bucatele din aluat in care introdu cate un cubulet de ciocolata cu lapte, apoi formeaza bile din ele. Da bilele prin zahar pudra, aseaza-le intr-o tava tapetata cu foaie de copt si da la cuptor 15 minute.

Share