Aperitive / Garnituri

Biscuiti cu legume deshidratate

Dupa parerea mea, acesti biscuiti sunt excelenti pe post de gustare,sau aperitiv, atat simpli, cat si tartinati cu branza, pate etc. Pe mine una m-au incantat foarte mult, iar mirosul raspandit in casa…nu mai spun!Plus ca sunt foarte sanatosi si satiosi!

Din toate ingredientele mentionate se formeaza aluatul, se taie cu formele apoi se coc. Nimic mai simplu!

Veti observa ca foaia de aluat este plina, plina de culori frumoase, date de legume, iar  culoarea de fond este pamantie, conferita de taratele de grau.

Eu am folosit un cutter patrat micut, pt. ca stiam ca biscuitii vor fi foarte consistenti, si nu e nevoie de cantitat

Biscuiti cu legume deshidratate


Portii

30

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • Avem nevoie de:

  • -1 ou

  • -25 ml ulei de masline

  • -sare, piper dupa gust

  • -1 varf cutit praf de copt

  • -2 linguri pudra de legume deshidratate (eu le-am facut in casa)

  • -3 linguri faina de orez (facut tot in casa prin rasnirea boabelor de orez)

  • -3 linguri faina de linte

  • -3 linguri tarate de grau

  • -faina alba

Mod de preparare

  • Din toate ingredientele mentionate se formeaza aluatul, se taie cu formele apoi se coc. Nimic mai simplu!

    Veti observa ca foaia de aluat este plina, plina de culori frumoase, date de legume, iar  culoarea de fond este pamantie, conferita de taratele de grau.

    Eu am folosit un cutter patrat micut, pt. ca stiam ca biscuitii vor fi foarte consistenti, si nu e nevoie de cantitate mare. Sa va mai spun cat de frumos miroase a supa de legume sanatoasa cand deschideti cuptorul? Nu cred ca mai e nevoie…veti descoperi cu siguranta, daca va hotarati sa-i incercati!

    Enjoy!

Share