Aperitive / Garnituri

Biscuiti cu cascaval

Spargi oul intr-un bol si il freci bine cu untul, apoi adaugi condimentele si cascavalul dat pe razatoarea mica si amesteci. Adaugi faina si framanti un aluat usor moale, dar nu foarte lipicios. Pui aluatul intr-o punga si il dai la rece pentru o ora, apoi il intinzi pe masa infainata intr-o foaie de 4-5 mm grosime si cu ajutorul unei forme, decupezi biscuitii. Ii asezi in tava tapetata cu ha

Biscuiti cu cascaval

Ingrediente

  • 1 ou 100 gr cascaval 100 gr unt moale 150 gr faina 1/2 lingurita boia de ardei dulce 1/2 lingurita seminte de chimen 1 varf lingurita piper 1 varf lingurita sare

Mod de preparare

  • Spargi oul intr-un bol si il freci bine cu untul, apoi adaugi condimentele si cascavalul dat pe razatoarea mica si amesteci. Adaugi faina si framanti un aluat usor moale, dar nu foarte lipicios. Pui aluatul intr-o punga si il dai la rece pentru o ora, apoi il intinzi pe masa infainata intr-o foaie de 4-5 mm grosime si cu ajutorul unei forme, decupezi biscuitii. Ii asezi in tava tapetata cu hartie de copt si ii coci pentru 15-20 de minute, la 200 de grade C.

Share