Aperitive / Garnituri

Biscuiti cu branza si cartofi

Cartofii se fierb in coaja, si se racesc.Reci se dau prin razatoarea mica si se amesteca cu faina, sarea, cascavalul ras tot pe razatoarea mica, mararul tocat si untul din frigider taiat cubulete.Se adauga apoi oul si se omogenizeaza.Se formeaza o bila, se inveleste in folie transparenta si se baga la frigider pentru 1h.( Eu nu l-am pus ca m-am grabit)Se intinde apoi foaie cam de 1-1,5 cm, se

Biscuiti cu branza si cartofi

Ingrediente

  • -300 g cartofi fierti in coaja – 360 g faina – 1 lingurita sare – 100 g cascaval ras – 80 g unt de la frigider – 1 galbenus + 1 pentru uns deasupra – 2 linguri marar proaspat (eu n-am avut asa ca am pus niste ceapa verde tocata fin)

Mod de preparare

  • Cartofii se fierb in coaja, si se racesc.Reci se dau prin razatoarea mica si se amesteca cu faina, sarea, cascavalul ras tot pe razatoarea mica, mararul tocat si untul din frigider taiat cubulete.Se adauga apoi oul si se omogenizeaza.Se formeaza o bila, se inveleste in folie transparenta si se baga la frigider pentru 1h.( Eu nu l-am pus ca m-am grabit)Se intinde apoi foaie cam de 1-1,5 cm, se decupeaza talerii, se ung cu galbenus, se presara cu ce vreti, eu am presarat cascaval si chimen si se coc pana se rumenesc frumos.

Share